На Хмельниччині правоохоронці припинили діяльність двох незаконних пунктів прийому металобрухту

На Хмельниччині правоохоронці припинили діяльність двох незаконних пунктів прийому металобрухту

27.06.15 14:17 0 583
Міліціонери з Кам‘янця-Подільського майже три місяці документували протизаконну діяльність двох підприємців, які організували прийом металобрухту без відповідних дозвільних документів. У порушників вилучили понад 10 тонн незаконного прийнятого металу на загальну суму більше 100 000 гривень.

Один з пунктів розташовувався на території ремонтно-будівельного підприємства протипожежних робіт і належав хмельничанину. Серед вилученого металу працівники міліції знайшли чимало цікавих речей — заводські упаковки кришечок до крапельниць, промислові баки, більше тисячі метрів телефонного кабелю, який, не виключено, що належить підприємству «Укртелеком» і був нещодавно викрадений з ліній зв‘язку у кількох районах області. Підозрюваних у цих крадіжках вже розшукують.

За фактами організації незаконних пунктів прийому брухту кольорових і чорних металів відкриті кримінальні провадження за ч.1 статті 213 Кримінального кодексу України «Порушення порядку здійснення операцій з металобрухтом», санкція якої передбачає відповідальність у вигляді штрафу у розмірі від тисячі п'ятисот до двох тисяч неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або виправних робіт на строк до двох років, або обмеження волі на строк до одного року.

СЗГ УМВС України

в Хмельницькій області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: Чернівчанам радять ...

КОМЕНТАРІ