Чернігів: Спортивна гордість міста

Чернігів: Спортивна гордість міста

27.06.15 16:41 0 640
Чернігівський міський голова Олександр Соколов напередодні Дня Конституції України зустрівся з кращими спортсменами – переможцями і призерами міжнародних змагань – та їхніми тренерами.

Міський голова зауважив, що на Чемпіонаті світу в Португалії кікбоксери Сергій Шрам, Сергій Лисюк, Михайло Єрко і Захар Ліхіна вибороли 12 медалей. Цього року до бронзової медалі чемпіонату Європи з футболу минулого року у складі збірної команди України до своєї скарбнички нагород золоту медаль чемпіонату світу додав Роберт Тремба – представник регіонального центру "Інваспорт". Виборовши золоті медалі чемпіонатів Європи з сумо та самбо спортсменки Аліна Бойкова, Марія Буйок і Наталія Смаль підтвердили свій високий рівень підготовки. Це результат роботи заслуженого тренера України Анатолія Маркіна.

О.Соколов подякував спортсменам і тренерам за вагомі спортивні здобутки. "Ми продовжуємо традиції, які є на Чернігівщині. Це честь для нашого міста, що ви досягаєте спортивних висот, прославляючи Чернігів у світі", - наголосив міський голова.

Він вручив спортсменам і тренерам традиційні грошові винагороди за перемоги на міжнародних змаганнях. О.Соколов пообіцяв, що міська влада і в подальшому підтримуватиме спортсменів.

Тренер і депутат міської ради Андрій Кужельний подякував за увагу та підтримку спортивної спільноти Чернігова. Завершилася зустріч фотографуванням на згадку.

Ірина Синельник
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Прокуратура розпочала ...
Наступна новина: На Вінничині найперші дії в ...

КОМЕНТАРІ