Хмельниччина: на Чемеровеччині відбувся День поля

Хмельниччина: на Чемеровеччині відбувся День поля

27.06.15 10:17 0 652
Кілька років поспіль на Чемеровеччині проводиться День поля. Цей захід, організаторами якого виступили корпорація «Оболонь» та ТОВ «Сингента», щоразу набирає популярності та сприяє обміну досвідом аграріїв з Хмельницької і інших областей. Серед присутніх: заступник голови облдержадміністрації Володимир Кальніченко, директор Хмельницького регіонального офісу реформ Сергій Яцковський, голова районної державної адміністрації Олег Батюк, голова районної ради Ігор Забіяка, начальник управління агропромислового розвитку Василь Нагородний, в.о. директора солодового заводу ПАТ «Оболонь» Сергій Прубняк, директор ТОВ «Оболонь - Агро» Михайло Жила, головні агрономи та керівники базових господарств Хмельниччини і району.

Розпочався захід у спеціалізованій палатці, де було підготовлено для учасників зібрання цікаву і змістовну програму. Гостей вітав заступник голови облдержадміністрації Володимир Кальніченко. Він налаштував учасників зібрання на плідну роботу, побажав їм почерпнути для себе максимум корисної інформації під час проведення Дня поля, а також зичив присутнім високих врожаїв та подальших успіхів у сільськогосподарській сфері.

Далі представники швейцарської фірми «Сингента», що займається виробництвом препаратів по захисту рослин, продемонстрували присутнім найкращі зразки своєї продукції та розповіли, як їх застосовувати у агропромисловому комплексі. Менеджери компанії презентували численній аудиторії слухачів новинки сезону та ознайомили гостей з їхніми робочими характеристиками.

Після кількагодинних теоретичних занять учасники семінару мали змогу наглядно переконатися у сказаному після відвідин дослідницьких ділянок.

Одним словом було на що подивитися і досвідом поділитися, і нове та корисне для себе засвоїти. До того ж дискусія, котра виникла після всього почутого і побаченого, налаштовувала на добру роботу та сприяла засвоєнню нових, корисних знань.

Про це повідомили у Хмельницькій ОДА
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Чернівці: З нагоди Дня ...
Наступна новина: Міський голова відзначив ...

КОМЕНТАРІ