рятувальники надали допомогу жителям сходу України

рятувальники надали допомогу жителям сходу України

28.06.15 08:01 0 597
З початку проведення в Україні антитерористичної операції на територію Хмельниччини прибуло понад сім тисяч громадян із Сходу України та Криму, із них 2795 – інваліди та люди похилого віку, 1829 – діти. І зазвичай першими, хто їх зустрічає, є працівники ДСНС. Рятувальники супроводжують тимчасово переміщених осіб від виходу з потяга і до поселення на новому місці.

Днями до Регіонального штабу звернулася Людмила, яка рік тому разом із донькою та 90-річною матір’ю виїхала з рідного Луганська та поселилися в родичів у смт. Антоніни Красилівського району. Тоді, співробітники ДСНС зустріли сім’ю на залізничному вокзалі обласного центру та допомогли дістатися до родини.

26 червня жінці знову знадобилася поміч. Людмила розповіла, що після інсульту, який перенесла понад три роки тому її мати, старенька лежить у ліжку та не встає. Наразі Людмила з донькою знайшла помешкання в обласному центрі та й вирішила забрати бабусю, адже тут зручніше буде її доглядати.

Та й цього разу рятувальники разом із Хмельницькою обласною радою, яка надала кошти на паливо-мастильні матеріали, відразу ж відгукнулись та не забарились із допомогою. Так, на Красилівщину відбули рятувальники на автомобілі медичної допомоги ДСНС, яким і доставили стареньку до Хмельницького. Завідувач пункту охорони здоров’я Аварійно-рятувального загону спеціального призначення ГУ ДСНС у Хмельницькій області Олег Вичавка розповів, що транспортування пройшло вдало, старенька знаходиться в задовільному стані, тому медичну допомогу їй надавати не було потреби. Крім того, рятувальники допомогли винести на третій поверх на медичних ношах стареньку, а також речі родини.

Родина висловила щиру подяку рятувальникам, адже людей зворушила чуйність та відданість працівників ДСНС своїй благородній справі.

ГУ ДСНС України

у Хмельницькій області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Йосиф Ситник: "Синютку ...
Наступна новина: На Вінничині на місцевому ...

КОМЕНТАРІ