Хмельниччина: під час проведення громадської акції «Запобігти. Врятувати. Допомогти.» рятувальники вчили дітей правилам безпеки

Хмельниччина: під час проведення громадської акції «Запобігти. Врятувати. Допомогти.» рятувальники вчили дітей правилам безпеки

28.06.15 16:12 0 564
26 червня під час відзначення Дня міста проведена громадська акція «Запобігти. Врятувати. Допомогти.».

До місцевого дошкільного навчального закладу «Сонечко» завітали рятувальники, які продемонстрували дітлахам можливості пожежної техніки, рятувального обладнання, а також розповіли про порядок дій у випадку виникнення надзвичайних ситуацій.

Діти мали змогу побути рятувальниками – одягнути форму пожежних та загасити умовну пожежу.

Цього ж дня вихованці дошкільного навчального закладу «Дзвіночок» завітали до пожежно-рятувального підрозділу.

У ході проведення заходів дітлахи ознайомились із пожежно-рятувальною технікою та обладнанням, що використовується під час гасіння пожеж та ліквідації різноманітних надзвичайних ситуацій. У цікавій, захоплюючій формі вогнеборці розповіли дітлахам, як діють пожежно-рятувальні розрахунки у випадку отримання сигналу «Тривога», а також про те, як від їх швидких та злагоджених дій залежить життя людей.

Проведення подібних заходів переконливо засвідчує: живе і неформальне спілкування – найкраща форма навчання правил безпечної життєдіяльності, значно ефективніше, ніж інші форми навчання.

Деражнянський РС ГУ ДСНС України

у Хмельницькій області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: Ростислав Кралюк: на ...

КОМЕНТАРІ