З останнього відрядження повернулись правоохоронці Львівської залізниці

З останнього відрядження повернулись правоохоронці Львівської залізниці

28.06.15 14:18 0 592
З серпня 2014 року правоохоронці Львівської залізниці несли службу на об'єктах залізничного транспорту Донецької області. За цей період у відрядженнях побували близько 500 силовиків. Останній черговий загін співробітників транспортної міліції повернувся з зони АТО.

Зустрічали правоохоронців рідні та близькі, які збуджено перемовлялися в передчутті швидкої, такої довгоочікуваної, зустрічі. Здавалося, що правоохоронці й самі не вірять, що вони повернулися. Всі вони: співробітники карного розшуку, слідчі, працівники кадрових підрозділів, штабу, патрульні забезпечували правопорядок і громадську безпеку на території Донецької залізниці. Для багатьох це відрядження було не першим.

Доповідь про благополучне повернення додому командир загону Роман Іваникович. Всі повернулися додому живими і здоровими, і підкреслив, що за весь час несення служби зауважень на адресу наших співробітників не надходило.

Від свого імені керівник Управління Василь Підгаєцький подякував співробітникам за сумлінне виконання службових обов'язків у непростому відрядженні на Сході.

За такий тривалий час представники загону виявляли боєприпаси, розкривали злочини, в тому числі і тяжкі, надавали допомогу місцевому населенню. І тепер відрядження закінчено.

Прес-служба УМВС України

на Львівській залізниці
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У Львівській області ...
Наступна новина: рятувальники взяли участь в ...

КОМЕНТАРІ