На Волині тривають обласні змагання з пожежно-прикладного спорту

На Волині тривають обласні змагання з пожежно-прикладного спорту

28.06.15 14:48 0 582
26 червня у місті Луцьку на базі спортивного комплексу частини спеціальної пожежної техніки (м. Луцьк, вул. Грибоєдова, 1) стартував чемпіонат Управління ДСНС України у Волинській області з пожежно-прикладного спорту серед команд пожежно-рятувальних підрозділів області.

25 команд пожежно-рятувальних частин (постів) Управління ДСНС у Волинській області та команда вихованців Волинського обласного ліцею з просиленою військово-фізичною підготовкою виборюють почесне звання переможця.

Свою фізичну загартованість учасники змагань демонструють у підйомі штурмовою драбиною у вікно четвертого поверху навчальної вежі, подоланні 100-метрової смуги з перешкодами, сходженні по висувній драбині у вікно 3-го поверху, пожежній естафеті та бойовому розгортанні. На усіх етапах змагань волинські рятувальники демонструють завзяту наполегливість і справжній командний дух.

Як зазначив начальник УДСНС України у Волинській області Володимир Грушовінчук, ці змагання проводяться систематично з метою підвищення професійної майстерності. «Усі елементи, які виконують учасники змагань, - щоденно використовуються у повсякденній професійній діяльності», - наголосив очільник волинських рятівників.

Уже будуть визначені переможці чемпіонату.

УДСНС України у Волинській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ