В Управлінні ДСНС в області відбулися заходи з нагоди 19-ї річниці Конституції України

В Управлінні ДСНС в області відбулися заходи з нагоди 19-ї річниці Конституції України

28.06.15 12:20 0 602
26 червня в Управлінні ДСНС в Івано-Франківській області відбулися збори з нагоди 19-ї річниці прийняття Конституції України.

Начальник Управління ДСНС в області Володимир Чернецький привітав усіх присутніх зі святом та побажав міцного здоров’я, благополуччя, наснаги і успіхів у праці заради світлого майбутнього нашої рідної та єдиної України.

«Конституція 1996 року увійшла в суспільне життя як головний оберіг державності та демократії, гарант незалежності та соборності України. Конституція – одна для всіх. Шануймо її, пам’ятаючи, що сьогоденню передувала багатовікова історія державотворення. І ми, як ніхто інший, відповідальні перед Богом, власною совістю, попередніми, нинішніми та прийдешніми поколіннями за державу, на сторожі якої стоїть Основний Закон.», - зазначив Володимир Чернецький.

З нагоди свята начальник Управління ДСНС в області Володимир Чернецький за високий професіоналізм, значні досягнення у службовій діяльності та зразкове виконання службових обов'язків нагородив рятувальників грамотами і подяками ДСНС України, Івано-Франківської ОДА та Управління ДСНС в області, а також вручив чергове спеціальне звання – капітан служби цивільного захисту, старшому лейтенанту служби ЦЗ Юрію Штандрику.
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ