27.06. – для вимушених переселенців зі Сходу України рятувальники проведуть Громадську акцію «Запобігти. Врятувати. Допомогти»

27.06. – для вимушених переселенців зі Сходу України рятувальники проведуть Громадську акцію «Запобігти. Врятувати. Допомогти»

28.06.15 11:02 0 547
27 червня об 11:00 для дітей - переселенців, які тимчасово проживають в ДП «Санаторій для батьків з дітьми «Тетерів», що у Коростишівському районі відбудеться Громадська акція «Запобігти. Врятувати. Допомогти».

До проведення заходу залучено фахівців організації Товариства Червоного Хреста України та районного центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді.

У рамках заходу – різноманітні конкурси, вікторини профілактичного спрямування серед дітей, роз’яснення правил поведінки під час літнього відпочинку, демонстрація пожежно-рятувальної техніки та спорядження, робота рятувальників із гасіння умовної пожежі, нагородження переможців у конкурсах, розповсюдження сувенірної продукції із символікою ДСНС України.

Акредитація журналістів триватиме до 18:00 26 червня за тел.: (0412) 42-15-26 або за електронною адресою: cgz@zht.mns.gov.ua

У ДСНС у Житомирській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: На Хмельниччині ...
Наступна новина: Рівне: на прохання ...

КОМЕНТАРІ