В Житомирській області вогнеборці ліквідували загоряння гаража та житлового будинку

В Житомирській області вогнеборці ліквідували загоряння гаража та житлового будинку

28.06.15 09:40 0 599
25 червня о 16:35 на пункт зв’язку 14-ї Державної пожежно-рятувальної частини смт Народичі надійшло повідомлення про загоряння шлакоблочного гаража, що розташований у районному центрі. Випадковими очевидцями події стали сусіди, які знаходилась вдома. Вони і викликали надзвичайників. За словами очевидців, гараж зайнявся за лічені хвилини і вогонь миттєво розійшовся поверхнею будівлі.

По прибуттю вогнеборців до місця події гараж був повністю охоплений полум’ям, яке перекинулось на дах житлового будинку. Начальник караулу оцінивши обстановку, прийняв рішення викликати на підмогу ще одне відділення рятувальників.

Завдяки вмілим діям бійців ДСНС о 16:54 пожежу вдалося локалізувати, а о 21:10 – ліквідувати. Для повної ліквідації рятувальникам знадобилося розбирати конструкцію даху помешкання аби вибити звідти вогонь та запобігти повторному займанню. Внаслідок події загиблих та травмованих не виявлено. Проте вогонь устиг знищити гараж, 2 мотоцикли, що знаходилися всередині та перекриття житлового будинку. У трьох метрах від осередку займання розташована ще одна господарча будівля, але вогнеборці не допустили перекидання на неї полум’я. Наразі фахівці встановлюють причину виникнення вогню.

У ДСНС у Житомирській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: Випускники Хмельницької ...

КОМЕНТАРІ