Чернігівська область: рятувальники проводять профілактичні рейди

Чернігівська область: рятувальники проводять профілактичні рейди

28.06.15 12:42 0 551
На Чернігівщині майже щодоби до підрозділів ДСНС України надходять нові повідомлення про трагічні випадки на водоймах. Головними причинами трагедій є купання в необладнаних місцях, порушення правил безпечної поведінки на воді чи під час риболовлі. Часто винуватцями надзвичайних подій є люди в нетверезому стані та діти, які залишившись без нагляду дорослих вигадують небезпечні розваги. Лише з початку місяця на водоймах Чернігівщини зафіксовано 10 випадків загибелі людей на воді. З огляду на це, працівники Служби "101" вживають усі можливі заходи, аби не допустити трагічної статистики загибелі людей на водоймах.

Тому, 25 червня співробітники Корюківського районного сектору Управління ДСНС України спільно з представниками засобів масової інформації провели рейдову перевірку найбільш популярних серед людей місць масового відпочинку біля води у м. Корюківка. Слід зазначити, що в Корюківському районі визначено органами влади 1 таке місце, проте кількість стихійних пляжів у кілька разів більша.

З метою профілактики загибелі людей на водних об'єктах, рятувальники провели з відпочивальниками профілактичні бесіди, вручили пам'ятки та листівки попереджувального характеру.

У ДСНС у Чернігівській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: Рівне: "КАТП 1728" ...

КОМЕНТАРІ