У Держархіві Закарпаття міліція затримала хабарника

У Держархіві Закарпаття міліція затримала хабарника

28.06.15 10:01 0 633
Співробітниками Управління протидії злочинам в сфері економіки УМВС України в Закарпатськійц області задокументовано отримання неправомірної вигоди відповідальним працівником Державного архіву Закарпатської області.

В місті Берегово 26 червня співробітниками УМВС в службовому кабінеті адміністративної будівлі філії Державного архіву Закарпатської області задокументовано факт отримання неправомірної вигоди в розмірі 2000 гривень державним службовцем дев'ятого рангу. Чиновник вимагав грошову винагороду за сприяння в прискоренні оформлення архівних довідок про народження родичів, які проживали на території Закарпатської області до 1945 року. Вказані довідки, в подальшому використовуються для оформлення громадянства Угорщини.

Слідчим управлінням УМВС відомості внесені до ЄРДР за ч. 3 статті 369 (Пропозиція, обіцянка або надання неправомірної вигоди службовій особі) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає позбавлення волі на строк від чотирьох до восьми років з конфіскацією майна. На даний час вирішується питання обрання міри запобіжного заходу.

Нагадуємо, що при Управління протидії злочинам у сфері економіки УМВС України в Закарпатській області започатковано «гарячу лінію» для повідомлень громадян про злочини в сфері економіки. Якщо від вас вимагають хабар слід телефонувати за номером: 067 2000 102, або 102 черговому міліції.

СЗГ УМВС України в закарпатській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У Волинській області ...
Наступна новина: На Вінничині 5-річний ...

КОМЕНТАРІ