В Житомирській області вогнеборці ліквідували загорання сухостою на площі близько 2 га

В Житомирській області вогнеборці ліквідували загорання сухостою на площі близько 2 га

28.06.15 15:19 0 626
26 червня о 13:10 на пункт зв’язку 16-ї Державної пожежно-рятувальної частини м. Радомишль надійшло повідомлення про пожежу в с. Раївка.

Прибулі за викликом рятувальники з’ясували, що горить сухостій. Завдяки оперативній і злагодженій роботі бійців ДСНС о 15:50 пожежа була повністю ліквідована. Також вогнеборці не допустили розповсюдження вогню на розташовані неподалік житлові будинки. Вогнем знищено близько 2 га сухої трави.

Не виключено, що займання могло статися через занесення стороннього джерела запалення. Однак остаточна причина наразі встановлюється.

Зважаючи на пожежонебезпечну ситуацію, Управління ДСНС України у Житомирській області застерігає населення не використовувати відкритий вогонь у вітряну погоду та дотримуватися правил пожежної безпеки. Спалювати сміття безпечніше якнайдалі від будівель та споруд (краще на городі), під пильним наглядом, та мати напоготові первинні засоби пожежогасіння. Не розводити багаття у вітряну погоду, осередки вогнищ необхідно обкопувати невеликим земляним валом, щоб не допустити розповсюдження вогню по сухій траві.

У ДСНС у Житомирській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Закарпаття: на Рахівщині ...
Наступна новина: У Львівській області у ...

КОМЕНТАРІ