Скляні міжкімнатні перегородки

Скляні міжкімнатні перегородки

30.06.15 19:40 0 2558
Досить знайомою ситуацією для населення нашої країни є маленькі та темні квартири. В таких квартирах досить незручне та непродумане планування, маленькі й вузькі коридори, суміщений санвузол та багато інших недоліків.

Люди живуть в таких умовах багато років і не можуть нічого змінити. А як виявляється рішення таких труднощів досить просте. Досить просто захотіти змін і трошки почати рухатися у напрямку поліпшення умов життя. Першим і найважливішим кроком по візуальному розширенню простору є придбання скляних перегородок. Тепер замість того щоб піти і купити міжкімнатні двері, вам потрібно подумати і замовити міжкімнатну перегородку.

Даний елемент інтер'єру вже давно користується популярністю не тільки при облаштуванні офісних приміщень та місць культурного відпочинку, але і житлових квартирах. Багато з побоюванням дивляться на скло в ролі стіни, але сучасні технології його виготовлення та оздоблення гарантують якість та безпеку. Також скло зарекомендувало себе з практичного боку.

Використання скла в сучасному дизайні свідчить про передові та оригінальні погляди на обробку приміщення. Також такі вироби допомагають впустити в похмурі кімнати багато яскравого сонячного світла.

Перегородки зі скла бувають двох видів:

- Фіксовані. Даний тип можна зустріти найчастіше. Це скляна нерухома заміна стіни, яка, найчастіше виготовляється із загартованого скла, кромки якого поліруються. Конструкція цієї перегородки намертво вмонтовується до підлоги, стін та стелі. Її можливо доповнити різними елементами декору або ж знайти двері під замовлення зроблені з легкого матеріалу.
- Розсувні. Всупереч всім уявленням це досить міцний і стійкий тип перегородок. Вся конструкція монтується на спеціальних затискних профілях і опорах, вона кріпиться тільки до підлогового покриття.

Добре поміркувавши можна знайти більше десятка переваг перегородок такого типу. Крім усього іншого, скляні вироби дуже добре тонуються і піддаються нанесенню фотодруку та рифленню. На них можна наносити різні малюнки і робити фігурну обрізку. До того ж скло є досить надійним звукоізоляційним матеріалами, який до всього іншого чудово поєднується з різними оздоблювальними матеріалами.

Стверджувати, що це панацея і мінусів у таких конструкцій немає - було б нерозумно. Але добре зваживши всі переваги і недоліки можна побачити, що перших значно більше. Отож, не вагайтесь, і змінюйте своє життя на краще.
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 127)
Попередня новина: Обзор пикапов Isuzu Faster
Наступна новина: Шины для хороших водителей.

КОМЕНТАРІ