Модний одяг для дітей 3-4 років

Модний одяг для дітей 3-4 років

30.06.15 21:35 0 1628
Вибір дитячого одягу для малюків 3-4 років - не менше відповідальна справа, ніж покупка предметів гардероба для дорослих. Адже сучасні українські діти з найменшого віку знають толк в моді і, дивлячись на своїх батьків, намагаються вибрати все найяскравіше, модне і красиве. Завдання ж дорослих - купити дитячий одяг, що  не просто підходить за розміром, але і звернути увагу на якість і практичність куплених товарів.

Отже, одяг для дітей 3-4 років має бути:
  • модним
  • якісним
  • практичним
  • відповідати розміру
  • не мазким.

Як же правильно вибрати дитячий одяг? Сучасний одяг для дітей в Україні має бути, насамперед, виконаний з безпечного матеріалу і не викликати алергії і роздратування навіть при зіткненні з ніжною шкірою малюка. Він не повинен бути синтетичним. Це може бути м'який дитячий трикотаж або комфортна бавовняна тканина. Крім того, речі слід вибирати за розміром, оскільки тісний одяг може створювати дискомфорт і непотрібні тертя шкіри дитини.

Модний одяг для хлопчиків 3-4 років - це завужені донизу штани і дитячі джинси, які не втрачають своєї актуальності. У  сезоні 2015 особливої ​​популярності в дитячій моді набувають червоний, тьмяно-жовтий і коричневий кольори. Осіннім трендом вважаються бавовняні водолазки та шерстяні кардигани на ґудзиках. Спортивний стиль передбачає щільні толстовки з капюшоном і завужені спортивні трико.

Сучасний одяг для дівчаток 3-4 років - це подовжені жакети з лосинами, щільні кольорові колготи і стильні трикотажні сукні. Актуальні легкі демісезонні курточки, футболки з довгим рукавом і завужені джинси скінні, переважно темно-синього та блакитного відтінків. У моді хутряні жилети, які чудово виглядають як із платтями, так і з брюками або джинсами.

Де купити одяг для дітей 3-4 років? Загляньте в київський інтернет магазин дитячого одягу http://www.nestling.com.ua/ua/, тут ви знайдете все необхідне для своїх улюблених хлопчиків та дівчаток. Сьогодні придбати дитячий одяг не складе ніяких труднощів, оскільки величезна кількість українських магазинів пропонує значний асортимент модних предметів гардероба для дітей, крім того, у фірмових бутиках регулярно проводиться розпродаж дитячого одягу.  Кожен з нас мав можливість щось придбати і в інтернет магазині. Той, хто мав такий досвід, знає, що купувати дитячі речі через інтернеті не тільки зручно, але й вигідно! Справа в тому, що інтернет магазин дитячого одягу NESTLING надає нам, покупцям, можливість купувати товари для дітей 3-4 років, не переплачуючи. Адже в кінцеву вартість речей входить не лише собівартість, але і заробітна плата продавців, а також оренда магазину, в якому здійснюється їх продаж. А інтернет магазин продає одягд ля малюків, вартість якого включає в себе лише собівартість, невелику націнку і деяку суму за доставку. Звичайно, інтернет магазини теж мають свій прибуток, але він досягається не шляхом надмірної вартості, а шляхом вигідного співробітництва з виробниками.

Підводячи підсумки, можна сказати, що, купуючи дитячий одяг для малюків 3-4 років в інтернет магазині Нестлінг, ви отримаєте не тільки естетично красиві, але і модні, сучасні речі, якісні, а головне, економія буде суттєвою! Приємних вам покупок!


Источник: http://www.nestling.com.ua/ua/
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
5 (голосів: 127)

КОМЕНТАРІ