В Житомирській області рятувальники деблокували тіло загиблого водія з пошкодженого внаслідок ДТП автомобіля

В Житомирській області рятувальники деблокували тіло загиблого водія з пошкодженого внаслідок ДТП автомобіля

30.06.15 08:06 0 527
27 червня о 23:15 на пункт зв’язку 12-ї Державної пожежно-рятувальної частини міста Овруч надійшло повідомлення про те, що потребується допомога рятувальників у дорожньо-транспортній пригоді, що сталася на одній із вулиць районного центру. До служби порятунку «101» зателефонував випадковий свідок події.

По прибуттю чергового караулу бійців ДСНС до місця події з’ясувалося, що водій легкового автомобіля «Audi A6» здійснив зіткнення з вантажівкою «ЗІЛ-131», внаслідок чого першого розвернуло та відкинуло на відстань близько 12 м. У салоні легковика перебувало троє людей: водій – чоловік 1980 року народження та ще двоє пасажирів – чоловіки 1980 та 1975 років народження. Пасажири вже знаходилися у «кареті» швидкої допомоги, вони залишилися живими, але отримали важкі травми. Водія ж затисло металевими конструкціями автомобіля і він загинув на місці пригоди.

Рятувальники за допомогою гідравлічних інструментів та бензоріза деблокували тіло загиблого з понівеченого транспортного засобу.

Двох потерпілих було госпіталізовано до реанімаційного відділення Овруцької центральної районної лікарні де вони нині і знаходяться. Стан їх здоров’я важкий.

Наразі фахівцями встановлюються всі обставини даної дорожньо-транспортної пригоди.

У ДСНС у Житомирській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ