Олімпійський День відбувся у Тернополі

Олімпійський День відбувся у Тернополі

30.06.15 13:25 0 632
Легкоатлетичним пробігом та різноманітними заходами для дітей та дорослих відзначили День молоді, День Конституції України та Олімпійський День у Тернополі.

Відбулося свято 28 червня на Театральному майдані. У рамках заходу відбулися веселі конкурси та спортивні естафети для дітей, показові виступи кращих спортсменів Тернопільщини з греко-римської боротьби, панкратіону, фрі-файту, боксу, велотріалу, фанк-аеробіки.

Також відбулися змагання серед юнаків 10-15 років з тенісболу, майстер-клас з армспорту, сеанс одночасної гри у шахи. О 17 год стартував легкоатлетичний пробіг.

Привітав учасників та гостей спортивного свята голова обласної державної адміністрації Степан Барна.

« у Тернополі свято козацької сили, витривалості та наполегливості, - наголосив Степан Барна. – Кожен учасник змагань – уже переможець. Дякую організаторам та учасникам спортивного дійства. Приємно, що зібрано так багато молодих людей. Вітаю кожного зі свтом! Нехай над нами буде мирне небо, нехай вам у всьому щастить! Добра, любові і нових перемог!».

Довідково: Організаторами дійства виступили Тернопільська обласна державна адміністрація, Тернопільська міська рада та Національний Олімпійський комітет України.

Про це повідомили у Тернопільській облдержадміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ