У Тернополі молодь вчили поводитися зі зброєю

У Тернополі молодь вчили поводитися зі зброєю

30.06.15 11:16 0 644
28 червня 2015 року у Тернополі у парку ім. Тараса Шевченка на острівку "Чайка" до Дня молоді та Дня Конституції України представники Тернопільської обласної молодіжної громадської організації "Студентська Свобода" провели майстер-клас "Культура володіння зброєю". Охочих навчали, як користуватися автоматом Калашникова, надали цікаву та корисну інформацію, як поводитися зі зброєю.

Член Тернопільської обласної молодіжної громадської організації "Студентська Свобода" Тарас Цідило розповів: "Майстер-клас "Культура володіння зброєю" – це можливість для охочих за годину навчитися розбирати та збирати автомат Калашникова і, можливо, отримати за це призи. Такий захід "Студентська Свобода" провела вперше, плануємо і надалі практикувати такі майстер-класи, оскільки це наразі дуже актуально".

Голова Тернопільської обласної молодіжної громадської організації "Студентська Свобода" Ігор Костюк наголосив: "Незважаючи на те, що триває літній відпочинковий період, нам треба пам'ятати, що на Донбасі точиться російсько-українська війна і крім розваг потрібно проводити і серйозні заходи, під час яких молодь зможе не лише цікаво, а й корисно та пізнавально провесті час. Зараз важливо, щоб кожна молода людина уміла користуватися зброєю і могла захиститися від окупанта".

"Нам треба формувати різнобічно розвинену молодь, в тому числі і патріотичних та вишколених юних людей, які у разі небезпеки вмітимуть тримати зброю в руках і не боятимуться, що не зможуть її опанувати. На жаль, ми живемо у такий складний період, коли не можемо на всі 100% бути впевненими, що завтра ворог не прийде на інші території України, а тому маємо бути готовими стояти за себе і свою землю. Закликаю усіх, хто вважає себе націоналістом, хто хоче навчитися володіти зброєю, прийти на захід та здобути важливі знання і навички", – зауважив голова Тернопільської міської організації ВО "Свобода" Роман Навроцький.

Про це повідомили в прес-службі Тернопільської обласної організації ВО "Свобода"
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Что представляет собой ...
Наступна новина: Как выбрать центровочное ...

КОМЕНТАРІ