На Тернопіллі збаразьку районну організацію "Свободи" очолив Назарій Демчук

На Тернопіллі збаразьку районну організацію "Свободи" очолив Назарій Демчук

30.06.15 14:21 0 745
25 червня 2015 року на Тернопільщині відбулися збори Збаразької районної організації Всеукраїнського об'єднання "Свобода". Делегати заслухали звіт голови районної організації та переобрали керівні органи партійного осередку. На зборах був присутній народний депутат України від ВО "Свобода" Михайло Головко.

Під час зборів керівник Збаразької районної організації Юрій Дмитришин прозвітував про роботу районної організації у післявиборчий період. Під час виступу на зборах Михайло Головко вніс пропозицію від обласного комітету щодо обрання нового голови районної організації ВО "Свобода.

Розглянувши подання, делегати проголосували за призначення головою районної організації депутата Збаразької районної ради Назарія Демчука.

Народний депутат України Михайло Головко побажав плідної роботи новому керманичу організації, зазначивши: " розпочинається новий етап в розвитку організації. Тож закликаю вас, побратими, до згуртованості, оскільки тільки спільними зусиллями та натхненням в роботі організація здатна здобути реальні перемоги. Хотів би закликати, щоб у своїй діяльності ви намагалися дотримуватися тих кращих традиції, що їх виробила партійна організація, щоби й надалі втілювати в життя ідеї соціяльної та національної справедливості. Головне завдання для вас – зібрати разом політичний та життєвий досвід наших досвідчених побратимів і, додавши молоду енергію, здобувати нові перемоги українців. Разом ми здатні змінити Україну, нашу область, кожне місто і село".

Під час зборів партійці мали змогу висловити власні пропозиції стосовно розбудови організації.

Про це повідомили в прес-службі Тернопільської обласної організації ВО "Свобода"
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
2 (голосів: 1)
Наступна новина: Діти з Волновахи ...

КОМЕНТАРІ