Рятувальники Хмельниччини продовжують боротьбу в Чемпіонаті області з футболу

Рятувальники Хмельниччини продовжують боротьбу в Чемпіонаті області з футболу

30.06.15 12:44 0 595
28 червня на стадіоні «Локомотив», що в мікрорайоні Гречани обласного центру, в запеклій спортивній боротьбі зійшлися футбольні команди співробітників Головного управління ДСНС у Хмельницькій області «Рятувальник» та «Перлина-Поділля-2» із смт. Білогір’я. Захід відбувся в рамках заключного туру першого кола Чемпіонату Хмельницької обласної організації Всеукраїнського фізкультурно-спортивного товариства «Колос» із футболу.

Матч виявився дуже напруженим і драматичним. Наша команда з самого початку заволоділа ігровою і територіальною перевагою і вже на 39-ій хвилині відкрила рахунок. Відзначився капітан команди «Рятувальник» Сергій Панцюк. Наша команда до кінця матчу зберегла перевагу. Гра закінчилася з рахунком «1:0».

Таким чином наша команда займає третю сходинку після заключного туру першого кола.

Нагадуємо, що команда Служби порятунку, до складу якої увійшли співробітники Головного управління та пожежно-рятувальних підрозділів області, є єдиною командою з силових структур краю, що бере участь у змаганнях із футболу такого рівня. Серед учасників Чемпіонату є команди різних бізнес-організацій, рятувальників та спортивних шкіл.

Тож побажаємо вогнеборцям, які вдало «перекваліфікувалися» на футболістів, успіхів та перемог на футбольному полі.

ГУ ДСНС України

у Хмельницькій області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Портативное аудио ...
Наступна новина: В чем преимущества пищевой ...

КОМЕНТАРІ