У Рівненській області рятувальники навчали дітей правилам безпеки життєдіяльності в літньому таборі

У Рівненській області рятувальники навчали дітей правилам безпеки життєдіяльності в літньому таборі

30.06.15 08:00 0 638
26 червня на базі дитячого санаторію «Хрінники» відбулася профілактично-пізнавальна зустріч із відпочиваючими дітьми, яку з метою пропаганди здорового способу життя та безпеки життєдіяльності, провели рятувальники Демидівського районного сектору спільно з місцевими правоохоронцями та працівниками районного центру соціальних служб у справах дітей, сім’ї та молоді.

Під час заходу вогнеборці розповіли дітям про первинні засоби пожежогасіння, роз’яснили як ними користуватися. Нагадали школярам правила безпеки життєдіяльності, яких необхідно дотримуватись під час відпочинку на воді та в лісі, а також куди необхідно звертатися за допомогою у разі виявлення підозрілих предметів чи розливі ртуті тощо.

Учні дізналися про причини виникнення та наслідки різних надзвичайних ситуацій, а також способи їх уникнення. Також працівники Служби порятунку провели практично-навчальні зайняття, де учням демонстрували навички надання допомоги потерпілим, вміння одягати протигази і спецодяг.

Біля водойми, що знаходиться поряд біля санаторію, рятувальники продемонстрували дії при наданні першої допомоги потопаючому, що спонукало дітвору задуматися над тим, як правильно поводитися на воді під час відпочинку.

Після практичних заходів, діти переглянули профілактично-роз’яснювальні мультфільми та фільми про шкідливість алкоголю та куріння.

Наостанок рятувальники роздали дітям листівки та пам’ятки з правилами безпеки життєдіяльності.

ГУ ДСНС України у Рівненській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Украшаем авто с помощью ...
Наступна новина: На Хмельниччині ...

КОМЕНТАРІ