15 працівників Державтоінспекції Закарпаття вирушили у зону АТО (+фото)

15 працівників Державтоінспекції Закарпаття вирушили у зону АТО (+фото)

30.06.15 08:04 0 768
27 червня з Ужгорода, на схід України вирушив зведений загін працівників Державтоінспекції Закарпатської області, у складі п’ятьох екіпажів. Це - 15 працівників із різних підрозділів ДАІ Закарпатського регіону, які добровільно виявили бажання нести службу в зоні АТО.

У заході взяли участь заступник начальника УДАІ УМВС України в Закарпатській області, підполковник міліції – Михайло Місарош, особовий склад обласного ДАІ, рідні, священики та друзі державтоінспекторів.













З напутнім словом до колег звернувся підполковник міліції – Михайло Місарош, побажавши їм щасливої дороги й успішного виконання поставлених на них задач та щасливого повернення додому.









Також, у капличці Покрова Пресвятої Діви Марії, о. Назар Винницький відслужив молебень за мир в Україні, за наших воїнів-захисників, що знаходяться в зоні АТО та за міліціонерів-захисників, які поїхали нині й будуть проводити бойові дії, патрулювання на блок-постах та супроводжувати українських військових у "гарячі точки" на сході України.







Перед відправкою, священнослужителі освятили спецавтомобіль ДАІ та мікроавтобус, а також благословили працівників ДАІ з найкращими побажаннями благополучно виконувати завдання та живими й здоровими повернутися додому. Як Божий захист о. Назар подарував їм усім іконки та освячені вервиці.

УДАІ УМВС України в Закарпатській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ