У Володимир-Волинському районі відбувся футбольний матч пам'яті загиблих героїв російсько-української війни

У Володимир-Волинському районі відбувся футбольний матч пам'яті загиблих героїв російсько-української війни

30.06.15 10:14 0 621
27 червня 2015 року за фінансової підтримки заступника голови Володимир-Волинської районної ради свободівця Павла Карпюка у селі Зоря Володимир-Волинського району відбувся футбольний матч пам'яті загиблих героїв російсько-української війни.

У футбольному двобої зійшлися збірна команда Володимир-Волинського району та збірна команда учасників АТО. Саме пам'яті мешканців району, що загинули у неоголошеній війні, зокрема мешканцю села Зоря Віталію Ліщуку, було присвячено гру.

Усі організаційні моменти, кубок, а також грошові нагороди забезпечили заступник голови Володимир-Волинської районної ради від ВО "Свобода" Павло Карпюк та фермерське господарство "Карпо-Агро".

Перед початком гри свободівець звернувся до присутніх із вітальним словом: "Честь і хвала тим людям, які віддали життя заради нашої незалежності, заради того, щоб у наших домівках панували мир і злагода. Ми повинні згадувати цих героїв, які б нині могли займатися своїми справами, але вони все залишили і пішли захищати наші східні кордони від московського окупанта. Віталій Ліщук одним із перших зі своїми побратимами пішов захищати Україну і, на жаль, загинув. Ми повинні пам'ятати його подвиг".

Два тайми запеклої гри принесли перемогу збірній Володимир-Волинського району, яка й здобула кубок. Кожна з команд отримала від організаторів невелику фінансову допомогу, яку, порадившись, команди вирішили передати Зорянській школі на купівлю футбольних м'ячів.

Після гри усі учасники змагань та гості змогли почастуватися рибною юшкою та шурпою.

Про це повідомили в прес-службі Волинської обласної організації ВО "Свобода"
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Детройт - один из ...
Наступна новина: Система GPS слежения ...

КОМЕНТАРІ