У Луцьку відбулися Кубок України зі спортивної ходьби та міжнародні змагання «Луцька десятка»

У Луцьку відбулися Кубок України зі спортивної ходьби та міжнародні змагання «Луцька десятка»

30.06.15 12:25 0 686
До нашого міста завітали спортсмени з різних областей України та Республіки Білорусь, представники фізкультурно-спортивних товариств та відомств, громадських спортивних організацій, аби взяти участь у Х міжнародних змаганнях зі спортивної ходьби «Луцька десятка» та Кубку України зі спортивної ходьби. Ці змагання відбувалися у рамках відзначення Міжнародного Олімпійського дня.

Участь у відкритті змагань взяв перший заступник міського голови Тарас Яковлев, привітав учасників з Днем молоді та Днем Конституції і побажав здійснення усіх мрій, задумів та планів.

Він зауважив, що у рамках фестивалю “Молодь - за здоровий спосіб життя” відбудеться багато цікавих заходів та подій. Зокрема, традиційними уже стали змагання зі спортивної ходьби «Луцька десятка». Тарас Яковлев переконаний, що усі спортсмени покажуть себе з найкращої сторони під час змагань.

Після урочистого відкриття учасники змагань вийшли на старт. Спортсмени змагалися у таких вікових групах: чоловіки та жінки, юніори і юніорки. Чоловіки, жінки та юніори долали дистанцію протяжністю 10 кілометрів, а юніорки – 5 кілометрів.

Серед жінок у змаганнях зі спортивної ходьби перемогу здобула волинянка Надія Боровська. Вона подолала дистанцію за 44 хвилини 19 секунд.

Перемогу серед чоловіків у «Луцькій десятці» здобув Іван Лосєв з результатом у 39 хвилин 22 секунд. Варто зазначити, що він встановив новий рекорд області. Попередній протримався 20 років. Іван Лосєв є вихованцем Волинської обласної вищої школи спортивної майстерності та навчається в Академії рекреаційних технологій і права.

Переможці та призери змагань отримали з рук першого заступника міського голови Тараса Яковлева дипломи, медалі та кубки.

Також під час заходу, у рамках Олімпійського дня бігу, відбулися й змагання з бігу на різних дистанціях, участь у яких взяли люди різних вікових категорій та люди з особливими потребами.

Про це повідомили у Луцькій міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ