На Житомирщині міліціонери підтвердили звання найвлучніших стрілків серед силових структур

На Житомирщині міліціонери підтвердили звання найвлучніших стрілків серед силових структур

30.06.15 14:11 0 645
У житомирському фізкультурно-оздоровчому комплексі «Динамо» відбувся щорічний обласний чемпіонат з прикладної стрільби між силовими відомствами. «Золото» у командному заліку вже вкотре вибороли представники УМВС області.

Традиційно у змаганнях беруть участь команди УМВС, УСБУ, прикордонників, державної пенітенціарної служби, міських та районних відділів міліції Житомирщини, стройових підрозділів УМВС та інші.

- Обов'язковою умовою для участі у чемпіонаті є наявність у команді хоч однієї жінки. Таке правило ми започаткували ще минулого року, - повідомив начальник сектору професійної підготовки УКЗ УМВС Максим Каптенко, - Цього разу відмінне володіння табельною вогнепальною зброєю продемонстрували майже сотня учасників.

Команди-учасниці розділилися на дві групи. У першій змагалися представники УСБУ, УМВС, прикордонники, представники Національної гвардії України та інші. У другу групу потрапили команди з міськрайвідділів УМВС області, училища професійної підготовки працівників міліції та судової міліції «Грифон».

Зав'язалася напружена боротьба. Кожен з учасників мав продемонструвати свою майстерність – зробити десять влучних попадань у мішень з відстані 25 метрів. За результатами набраних очок і було визначено переможців.

У першій групі бронзовими призерами Чемпіонату стали представники обласного Управління державної пенітенціарної служби, «срібло» отримали представники Управління СБУ.

А «золоту» першість вкотре виборола команда Управління МВС у складі пенсіонера органів внутрішніх справ Олександра Шевчука та слідчих Слідчого управління УМВС Олександра Ваховського та Валентини Коротких-Булавіної.

У другій групі лідерами змагань стали міліціонери спецроти судової міліції «Грифон», друге місце посіли викладачі Житомирського училища профпідготовки працівників міліції, третє – працівники Ружинського районного відділу міліції.

Прес-служба УМВС України

в Житомирській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Смазки из синтетических ...
Наступна новина: В Житомирській області ...

КОМЕНТАРІ