Оптимальний спосіб збереження заощаджень - купівля нерухомості в Болгарії!

Оптимальний спосіб збереження заощаджень - купівля нерухомості в Болгарії!

30.06.15 18:20 0 1998
Згідно з аналізом історії запитів в пошукових системах Яндекс і Google найбільшим попитом в українців користується нерухомість в Болгарії, на другому та третьому місці -Польща і Чорногорія, а замикають п'ятірку Іспанія та Туреччина.

На думку фахівців, придбання житла саме в Болгарії - відмінний спосіб для українців вигідно вкласти свої заощадження і придбати собі «запасне» житло на випадок необхідності переїзду сім'ї на ПМЖ.

ЧОМУ САМЕ БОЛГАРІЯ?

1. Привабливі ціни. Наприклад, середня ціна * за 1 кв. метр нерухомості від забудовника в Софії становить 800 €, в Созополі - 600 €, в Бургасі - 750 €, а на Сонячному березі - 700 €. * ціна залежить від розташування і типу нерухомості, а також від стану приміщень та інших факторів.

А ось, наприклад, в Києві, в залежності від району, вартість квадратного метра становить від 1000 до 2400 €. Що стосується Чорногорії, то там ціни на квадратний метр коливаються в межах від 1500 € до 5000 €!

2. Спрощена процедура покупки нерухомості. З усіх європейських країн Болгарія відрізняється найменшою кількістю бюрократичних зволікань при оформленні власності, невисокими податками при купівлі та максимальними пільгами для власників житла!

Чи знаєте Ви, що ... Процедура оформлення житла в Болгарії у власність займає не більше двох календарних місяців! Можливість отримання мультивізи Власники нерухомості в Болгарії, а також офіційний чоловік чи дружина та діти до 21 року мають законодавче право на отримання при першому ж зверненні річної мультивізи С, що дозволяє багаторазово перетинати кордон держави.

Враховуючи той факт, що Болгарія підписала Шенгенську угоду, покупка квартири або будинку дозволяє Вам безперешкодно подорожувати по країнах Євросоюзу!

До перерахованих вище переваг покупки нерухомості в Болгарії також варто віднести:
  • географічну близькість;
  • схожість кліматичних умов;
  • однаковий часовий пояс;
  • відсутність мовного бар'єру.

Експертні поради тим, хто вирішив купити нерухомість в Болгарії! Отже, якщо Ви вирішили придбати житло в Болгарії, то обов'язково озбройтеся наступними порадами експертів ринку болгарської нерухомості.

Ситуація №1 - Ви маєте в своєму розпорядженні невеликий бюджет і шукаєте нерухомість за невисокою ціною! Якщо Ви знайшли відповідний варіант, то не затягуйте з угодою. Чому? Малоймовірно, що у Вас з'явиться подібний варіант!

Ситуація №2 - Ви не обмежені в бюджеті і плануєте покупку найближчим часом! У такій ситуації експерти не рекомендують поспішати, але при знаходженні відповідного варіанту краще не затягувати з операцією, бо інакше потім знову доведеться витрачати дорогоцінний час на пошуки.

Ситуація №3 - Ви шукаєте пропозиції по елітній нерухомості в Болгарії, але ціни Вас не влаштовують! Попит на елітні об'єкти зріс у 2014 році з боку самих болгар, тому, на думку експертів, чекати спаду цін не варто. Однак фахівці впевнені, що ймовірність поступки в ціні з боку продавця досить велика, тому рішуче налаштуйтеся на обговорення з власником можливості надання знижки!

Бажаєте купити нерухомість в Болгарії без ризиків? Агентство нерухомості в Болгарії "Болгарский Дом" успішно працює на ринку більше 5 років і провело більше 5 000 угод з продажу. На офіційному сайті компанії Ви знайдете більше 10 000 унікальних пропозицій: студії, квартири, апартаменти, будинки і вілли. Тут Вас зустрінуть висококласні фахівці, готові допомогти Вам швидко отримати візу до Болгарії, а також відшукати і купити найкраще житло!
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 127)
Попередня новина: Как правильно выбрать ...
Наступна новина: Продажа товара в кредит ...

КОМЕНТАРІ