Які бувають хвойні рослини?

Які бувають хвойні рослини?

01.07.15 00:20 0 2194
Як часто прогулюючись, ми можемо спостерігати, гарні квіткові, та зелені композиції навколо приватних будиночків. Сьогодні не тільки навколо дорогих котеджів працюють ландшафтні дизайнери, але і на маленьких дачних земельних ділянках. Відходять не задній план городи та сади, люди хочуть краси. Дачну ділянку все частіше використовують для відпочинку, як місце, де можна набратися енергії, тож і хочуть, щоб навколо все милувало око. Квіткові клумби завжди були надзвичайно популярні, але люди хочуть щось нового, хочуть щоб гарно навколо було весь рік, а не тільки влітку , коли цвіте більша частина рослин. А взимку дерева стоять голі, темні і непривабливі. Тому і віддають зараз перевагу створенню рослинних композицій із застосуванням хвойних рослин.

Що ми відносимо до хвойних.


Хвойні рослини на земній кулі - старожили. Вони поширені на всій планеті, мають велике промислове значення. Є райони, де цілі гектари займають тільки представники хвойних, наприклад, у тайзі. Вчені, провівши розкопки, встановили, що наймолодші з хвойних мають вік віл 60 до 120 мільйонів років до нашої ери. Хвойні – це окраса будь-якого лісу та парку. В будь-яку пору року їх різноманітні кольори залишалися незмінними. Вони гарно виглядають влітку, разом з листяними деревами, і взимку милують око. Згадайте лишень, якими вони виглядають зі сніжинками на пухнастих гілочках. Тому і стають такими популярними для прикраси території навколо вашого будиночка. А ще вони виконують і лікувальну функцію. Всі добре знають, що у хвойних лісах легше дихати, хвойні дерева сприяють зміцненню серцево-судинної системи, імунітету. До основних порід хвойних дерев ми можемо віднести: ялинку, сосну, кедр, ялицю, тую, ялівець та інше.

Всі хвойні ми можемо поділити на три групи:

1.Високорослі:

- західна туя ( 5 метрів заввишки)
- ялівець Скайрокет (3метри);
- ялина Хупс ( може сягати до 15 метрів заввишки і має сріблясто- блакитний колір);
- сосна Ватерері ( 4 метри заввишки і кручена куляста форма);
- сосна Пінкус Сільвестріс (40 метрів).

2. Середньорослі:

- ялина Коніка;
- ягідний тіс;
- західна туя;
- золотистий тіс.

3. Низькорослі:

- ялина Ломберс;
- західна туя Тіні Тим;
- гірська сосна Хампі;
- гірська сосна Міні Мопс.

Де можна придбати такі рослини.

Як бачимо хвойні рослини достатньо різноманітні, Ви зможете придбати собі ті, які Вам потрібні найбільше для створення композиції. Сьогодні існує безліч Інтернет-магазинів, які спеціалізуються на продажі хвойних. Ви зможете обрати собі дерева різних відтінків зеленого, блакитного, сизого і, навіть жовтого кольору.

В магазинах Ви маєте змогу вибрати чи купувати рослину в контейнері, чи з оголеними коріннями. Якщо ви вибрали з оголеними коріннями, то це буде значно дешевше, але необхідно звертати увагу на кореневу систему, вона може бути пошкодженою, і рослина може не прижитися на вашій ділянці. Тому краще купувати у горщику. І хоча це вартує трохи більше, але і переваги тут очевидні. Рослини можуть довгий час проживати в контейнері, їх легко транспортувати, а висаджувати у ґрунт можна у будь-яку пору року.

Замовити хвойні рослини можна по телефону і служба доставки зробить свою справу, і ви зможете милуватися довершеністю композиції на Вашій ділянці.

По матеріалам budyak.net


Источник: http://budyak.net/ua/shop/category/hvoini
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 127)
Попередня новина: Аренда воздушных судов
Наступна новина: Різновиди хвойних рослини?

КОМЕНТАРІ