В Закарпатській області представники молодіжних громадських організацій та влади обговорили проблеми молодіжного працевлаштування

В Закарпатській області представники молодіжних громадських організацій та влади обговорили проблеми молодіжного працевлаштування

01.07.15 08:54 0 619
Департамент освіти і науки взяв участь в заходах з нагоди відзначення Дня молоді та Дня Конституції України, що проводили Студентська рада Закарпатської області та Закарпатська обласна організація ВМГО «Студентська республіка».

Так, 28 червня проведено круглий стіл «Молодь і влада: точки взаємодії», участь у якому взяли представники молодіжних громадських організацій, департаменту освіти і науки облдержадміністрації, управління молоді і спорту.

Під час круглого столу представники молодіжних громадських організацій та влади обговорили проблеми молодіжного працевлаштування, необхідність створення молодіжних центрів, патріотичне виховання молоді. У рамках Дня молоді в Ужгороді відбулася виставка-конкурс фоторобіт на тему «Молоде обличчя Закарпаття», оргдіяльнісна гра на тему «Програма модернізації регіону очима молоді», ярмарка молодіжних організацій. У понеділок, 29 червня, лідери студентського самоврядування вищих навчальних закладів області, члени молодіжних та студентських організацій здійснили сходження на найвищу точку українських Карпат – гору Говерлу.

З 2 до 5 липня 2015 року в рамках святкування Дня молоді пройде регіональний етап міжнародної програми «Студентська республіка». У програмі - інтелектуальні, спортивні, музично-розважальні та інші заходи, а також вибори студентського мера та магістрату Закарпатської області.

Департамент освіти і науки Закарпатської ОДА

Про це повідомили у Закарпатській обласній державній адміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: В Луцьку комунальники ...
Наступна новина: 29 червня – 2 липня – у м. ...

КОМЕНТАРІ