В Івано-Франківську оксана Савчук прозвітувала перед громадою

В Івано-Франківську оксана Савчук прозвітувала перед громадою

01.07.15 12:01 0 566
29 червня на подвір'ї ЗОШ № 25 депутат міської ради Оксана Савчук прозвітувала про свою діяльність, а також організувала веселе музичне дійство

Оксана Савчук зізнається – підсумки своєї роботи вирішила підвести саме на День Конституції і День молоді, щоб продемонструвати, як змінюється Україна, рідне місто і мікрорайон.

Присутніх розважали живою музикою юних місцевих талантів, конкурсами, танцями та жартами. В такій атмосфері співали українських народних пісень і дорослі і діти. А на обличчях молоді малювали патріотичні малюнки. Також, гості свята брали участь у розіграші сертифікату на похід у кіно та в театр цілою родиною.

«Постійно стараюся, щоб були якісь зміни. Разом з мешканцями вдалося упорядкувати найкритичніші двори – поставили бруківку та заасфальтували ряд міжбудинкових проїздів. Вдалося почати облаштування першої відпочинкової зони Каскаду, де буде ігрова, спортивна та відпочинкова зони. Зробили кілька великих ігрових комплексних дитячих майданчиків, встановили спортивні тренажери. Також, закріпили місце для будівництва майбутнього дитячого садочка. Дуже багато вдалося зробити і у школі №25 – відремонтували санвузли, зробили капітальний ремонт актової зали, оновили комп'ютерний клас та провели з батьками ряд інших заходів. Відкрита робота депутата з громадою має бути ознакою нашого європейського суспільства, до якого ми всі прагнемо», – сказала депутат.

Про це повідомили у Івано-Франківській міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У Чернігові визначили ...
Наступна новина: На Вінниччині за спрощеною ...

КОМЕНТАРІ