В Житомирській області чоловік у стані алкогольного сп’яніння ледь не спалив оселю

В Житомирській області чоловік у стані алкогольного сп’яніння ледь не спалив оселю

01.07.15 09:54 0 599
29 червня о 19:32 на пункт зв’язку 23-ї Державної пожежно-рятувальної частини смт Черняхів надійшло повідомлення про пожежу в житловому будинку, що знаходиться в районному центрі. До служби порятунку «101» зателефонувала господиня палаючого житла.

Як з’ясувалося, вона разом зі своїм чоловіком вживала алкогольні напої. Ймовірно між ними виникла суперечка і чоловік почав робити необмірковані вчинки. Він кинув на підлогу кімнати одяг та підпалив його. Дружина перелякалася і почала спочатку гасити полум’я самотужки, але їй це так і не вдалося. Вона викликала надзвичайників. В цей час на допомогу господині прибігли сусіди, які заспокоювали неконтрольованого чоловіка.

По прибуттю чергового караулу вогнеборців до місця події, спостерігалося сильне задимлення. Рятувальники провівши розвідку, виявили осередок загоряння у двох кімнатах помешкання. Господар спочатку підпалив речі в одній кімнаті, а потім повторив це в іншій.

Завдяки умілим діям вогнеборців вже о 19:45 займання вдалося локалізувати, а о 20:00 – повністю ліквідувати. Загиблих та травмованих не виявлено. Внаслідок пригоди вогнем знищено окремі речі домашнього вжитку та дещо пошкоджено облаштування в кімнатах.

У ДСНС у Житомирській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: Что такое тендеры?

КОМЕНТАРІ