Хмельниччина: у Білогір’ї рятувальники провели громадську акцію «Запобігти. Врятувати. Допомогти.»

Хмельниччина: у Білогір’ї рятувальники провели громадську акцію «Запобігти. Врятувати. Допомогти.»

01.07.15 15:50 0 641
28 червня на головному майдані смт. Білогір’я рятувальники провели громадську акцію «Запобігти. Врятувати. Допомогти!». Протягом дня мешканці містечка мали можливість ознайомитись із пожежно-рятувальною технікою, спорядженням та обладнанням працівників ДСНС, а також навчитись користуватися первинними засобами пожежогасіння.

Крім того, вогнеборці роздавали пам'ятки та навчали населення правилам безпеки життєдіяльності, щоб під час будь-якої надзвичайної події люди самі могли врятуватися і надати комусь допомогу. До того ж рятувальники закликали дорослих, щоб ті наголошували своїм дітлахам на дотриманні основних правил безпечної поведінки під час користування електричними та газовими приладами, застерігали дітей від небезпечних забав із сірниками й запальничками тощо.

Громадяни дякували за корисну інформацію та зізнавалися, що це лише на перший погляд повсякденне життя рятувальників просте і буденне, а коли доходить до біди, то ці мужні люди перші поспішають ліквідовувати пожежі, рятувати майно і життя людей.

Білогірський районний сектор

ГУ ДСНС у Хмельницькій області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ