Чернівецька область: протягом вихідних рятувальники ліквідували 9 пожеж

Чернівецька область: протягом вихідних рятувальники ліквідували 9 пожеж

01.07.15 09:24 0 709
28 червня у селі Рідківці Новоселицького району сталася пожежа в господарській будівлі місцевого мешканця. Пожежу помітили сусіди вже тоді, коли вогонь охопив майже всю будівлю. Поширенню вогню сприяло те, що стіни будівлі були повністю дерев’яними. Відразу за місцем виклику були направлені рятувальники міст Чернівці та Новоселиця, місцеві пожежні команди сіл Рідківці, Топорівці, Магала. На момент прибуття пожежно-рятувальних підрозділів площа пожежі складала 350 кв.м.. Ліквідація пожежі ускладнювалася тим, що всередині господарської будівлі зберігалися 2 кисневі балони та 1 балон з побутовим газом, через що існувала загроза вибуху. Бійці ДСНС винесли їх на вулицю та провели роботи по їхньому охолодженню, що дозволило запобігти вибуху. В подальшому рятувальники ліквідували пожежу в тих межах, у яких застали на момент прибуття. Вогнем знищено частково стіни будівлі, пошкоджено речі домашнього вжитку.

29 червня у Чернівцях сталося 2 пожежі через загорання сміття на відкритій території.

Пожежі виникали по вул. Південно-Кільцевій та Сосюри обласного центру. В обох випадках рятувальники, які виїжджали на місце події, оперативно ліквідовували пожежі, запобігли подальшому поширенню пожежі.

Всього за останні 4 доби пожежно-рятувальні підрозділи Управління ДСНС України у Чернівецькій області ліквідували 9 пожеж, в ході чого врятували від знищення 6 будівель. Загиблих та травмованих внаслідок пожеж немає.

Прес-служба УДСНС України у Чернівецькій області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У Рівненській області ...
Наступна новина: Житомирщина: інформація ...

КОМЕНТАРІ