Податківці донарахували юридичним особам Вінниччини майже 20 мільйонів гривень

Податківці донарахували юридичним особам Вінниччини майже 20 мільйонів гривень

02.07.15 11:49 0 537
Протягом січня-травня підрозділи податкового та митного аудиту фіскальної служби Вінниччини завершили 61 планову та 326 позапланових перевірок юридичних осіб. За їх наслідками до бюджетів усіх рівнів донараховано та пред'явлено до погашення майже 20 млн. грн. Порівнюючи з аналогічним періодом минулого року вказана сума на 7,1 млн. грн. менша, що пов'язано із застосуванням процедури податкового компромісу.

За результатами проведених перевірок збиткових підприємств, зменшено від'ємне значення об'єкта оподаткування податком на прибуток на 15,8, млн. грн., що на 12,4 млн. грн. більше, ніж за січень-травень 2014 року. Таким чином, вжитими заходами упереджено несплату податку на прибуток в наступних податкових періодах на 3 млн. грн. Також впродовж січня-травня 2015 року за результатами контрольно-перевірочної роботи зменшено залишки від'ємного значення з ПДВ, які включаються до податкового кредиту наступних податкових періодів на 4,5 млн. грн. А це на 2,8 млн. грн. більше, ніж минулого року.

До Зведеного бюджету протягом січня-травня 2015 року за результатами контрольно-перевірочної роботи надійшло 18,1 млн. грн., що на 3,7 млн. грн. менше показника минулого року. Зменшення суми надходжень у порівняні з минулим роком також відбулось за рахунок застосування у 2015 році процедури податкового компромісу по завершених перевірках.

Про це повідомили у Вінницькій ОДА
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Нова ініціативна група ...
Наступна новина: На Львівщині триває ...

КОМЕНТАРІ