Ігор Івасюк вручив дипломи випускникам Вінницького педуніверситету імені Михайла Коцюбинського (+фото)

Ігор Івасюк вручив дипломи випускникам Вінницького педуніверситету імені Михайла Коцюбинського (+фото)

02.07.15 11:29 0 517
Останній день червня дав путівки у самостійне трудове життя магістрам-випускникам Інституту математики, фізики і технологічної освіти Вінницького державного педагогічного університету ім. Михайла Коцюбинського.

Дипломи зі спеціальностей: математика,фізика, інформатика, астрономія, технологічна освіта отримали 105 молодих фахівців денної та заочної форми навчання, 27 із них здобули освітньо – кваліфікаційний рівень магістра.

Вітаючи випускників вузу та їх викладачів, заступник голови – директор Департаменту освіти і науки облдержадміністрації Ігор Івасюк підкреслив:

« знакова подія у житті кожного з вас: ви закінчили університет, який має величну історію, є одним з найстаріших, найбільш відомих і шанованих вузів Вінниччини. Тож пишайтеся статусом його випускника, пам'ятайте із вдячністю своїх викладачів, які допомогли вам здобути освіту ».

Як випускник фізико-математичного факультету, Ігор Івасюк адресував теплі слова вдячності своїм наставникам, які дали не просто фахову підготовку, але й озброїли методикою, відкрили можливість реалізувати себе у професійному житті.

Він також запевнив, що обласна державна адміністрація і міська рада докладатимуть максимум зусиль для підтримки Вінницького педуніверситету, його педагогічного колективу.

До молоді звернулися з промовами в.о. ректора університету, доцент Наталія Лазаренко, декан-директор інституту математики, фізики і технологічної освіти Станіслав Подолянчук, представники студентської профспілки та батьки випускників.

Наставники побажали вчорашнім студентам, знайти свою дорогу в житті, бути справжніми педагогами, професіоналами і гідними людьми, примножуючи славу рідного університету.

Окрасою свята стали номери художньої самодіяльності у виконанні студентів вузу.

































Про це повідомили у Вінницькій ОДА
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У Рівненській області у ...
Наступна новина: В Закарпатській області ...

КОМЕНТАРІ