У Волинській області рятувальники проводять профілактичну роботу з населенням

У Волинській області рятувальники проводять профілактичну роботу з населенням

02.07.15 10:57 0 543
1 липня співробітники Луцького міськрайонного відділу У ДСНС України у Волинській області спільно із працівниками лісового господарства провели рейдові перевірки рекреаційних зон, розташованих на території лісового фонду у позаміській зоні поблизу села Гаражджа.

У рамках просвітницької роботи рятувальники нагадували громадянам протипожежні вимоги під час перебування у зоні лісових насаджень.

Зокрема, співробітники ДСНС закликали громадян розкладати багаття лише у спеціально визначених місцях у межах рекреаційних зон, розташованих на узліссях, а також не засмічувати лісовий фонд, не викидати недопалки та непогашені сірники. Обережність та дотримання елементарних правил – головна передумова запобігання виникненню пожеж в екосистемах.

Крім того, важливу увагу під час роботи з населення працівники ДСНС приділили роз’ясненню постулатів цивільного захисту. Вони нагадали громадянам про основні перестороги під час виявлення вибухонебезпечних предметів, пояснили, як діяти у випадку надзвичайних ситуацій техногенного та воєнного характеру, торкнулися й теми комплектації тривожної валізи та пояснили алгоритм дій на випадок сигналу «Увага всім!»

У ДСНС України у Волинській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: На Вінниччині відкрито ...
Наступна новина: Чернівці: Пошкоджений ...

КОМЕНТАРІ