У прес-центрі УМВС в.о. начальника  УДАІ УМВС України Юрій Вейкай розповів журналістам про роботу працівників Державтоінспекції за минулі 7 днів (+фото)

У прес-центрі УМВС в.о. начальника УДАІ УМВС України Юрій Вейкай розповів журналістам про роботу працівників Державтоінспекції за минулі 7 днів (+фото)

02.07.15 16:17 0 540
У прес-центрі УМВС України в Закарпатської області відбулася зустріч керівників міліції із представниками ЗМІ.

На прес – конференції із журналістами спілкувалися заступник начальника УМВС України в Закарпатській області Іван Гецко, в.о. начальника УДАІ УМВС України Юрій Вейкай та в.о. начальника відділу боротьби з незаконним обігом наркотиків Олександр Середич.

Під час зустрічі із мас-медійниками керівники від УМВС розповіли про роботу міліції за останній тиждень.Як зазначив в.о. начальника УДАІ УМВС Юрій Вейкай за минулі 7 днів, за скоєні адміністративні правопорушення працівниками громадського блоку та співробітниками ДАІ складено 722 адміністративні протоколи, із них: 26 адміністративних протоколів за ст.130 КУпАП (керування транспортних засобом в стані алкогольного сп’яніння).





— В період з 22 по 29 червня, на території Закарпатської області скоєно 12 ДТП, в яких 3 особи загинули та 12 отримали тілесні ушкодження.

Від початку року, на автошляхах області скоєно 269 дорожньо-транспортних пригод з потерпілими, в яких 51 людина загинула та 318 отримали тілесні ушкодження. У порівнянні з аналогічним періодом минулого року кількість ДТП залишилась на рівні, кількість загиблих зменшилась майже на 30 відсотків, а кількість травмованих збільшилась на 1,92 відсотка, - сказав Юрій Вейкай.

Цікавилися журналісти й про зміни руху транспорту в обласному центрі, зокрема на кругу «Площі Дружби народів». В.о. начальника УДАІ області Юрій Вейкай повідомив, що задля безпеки руху та попередження водіїв в «часи пік» на вказаній ділянці дороги чергують співробітники ВДАІ м. Ужгорода.



У час прес-конференції Юрій Вейкай розповів й про те, що 29 червня зведений загін працівників Державтоінспекції Закарпаття у складі п’ятьох екіпажів – 15 працівників з різних підрозділів ДАІ Закарпатського регіону, які добровільно виявили бажання нести службу в зоні АТО благополучно повернулися додому.

УДАІ УМВС України в Закарпатській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У Криму можуть закрити ...
Наступна новина: На Хмельниччині працівники ...

КОМЕНТАРІ