На Закарпатті зросли доходи бюджетів

На Закарпатті зросли доходи бюджетів

02.07.15 15:56 0 529
Станом на 1 липня п.р. до місцевих бюджетів області надійшло податків і зборів (обов'язкових платежів) у сумі 824,8 млн грн. «Це більше порівняно з відповідним періодом 2014 р. на 26,7 %, або на 173 з половиною мільйона гривень, – повідомив директор департаменту фінансів Закарпатської ОДА Петро Лазар. – Доходи загального фонду зросли на 45,8 % або на 251,7 млн грн., а спеціального – скоротилися на 77,1 % або на 78,2 млн.грн».

За оперативними даними департаменту фінансів, план доходів загального фонду місцевих бюджетів за січень-червень поточного року (без врахування міжбюджетних трансфертів) виконаний на 152,6 %. При цьому понад план надійшло 276,2 млн. гривень. Затверджені планові показники перевиконали всі бюджети міст обласного значення та зведені бюджети районів, а також обласний бюджет.

«Відповідно до Бюджетного кодексу України, перевиконання дохідної частини загального фонду місцевих бюджетів за підсумками першого півріччя не менш ніж на 5 відсотків, надає право місцевим радам на підставі офіційного висновку фінансового органу приймати рішення про внесення змін до рішення про місцевий бюджет та збільшувати річний обсяг доходів», – зазначив директор департаменту фінансів ОДА Петро Лазар.

Читайте також:

Закарпаття налагоджує контакти з угорською областю Яс-Надькун-Сольнок

Прес-служба Закарпатської ОДА

Новини Закарпаття – «Карпатський об'єктив»

Про це повідомив Карпатський Об’єктив
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: У Криму можуть закрити ...

КОМЕНТАРІ