На Хмельниччині рятувальники ліквідували умовну пожежу на території нафтобази

На Хмельниччині рятувальники ліквідували умовну пожежу на території нафтобази

02.07.15 10:00 0 502
30 червня на території нафтобази, що в смт. Дунаївці, відбулися пожежно-тактичні навчання. Під час навчань рятувальники 12-ї державної пожежно-рятувальної частини, персонал підприємства та аварійні служби району відпрацьовували спільні практичні дії щодо ліквідації пожежі нафтопродуктів у резервуарах, а також евакуацію працівників підприємства з небезпечної зони.

За тактичним задумом тренувань, внаслідок розгерметизації одного з резервуарів нафтобази стався витік бензину марки А-95 із послідуючим його загорянням. Подальше розтікання бензину створило загрозу розповсюдження пожежі на інші резервуари.

Спочатку на місці події працювала добровільна пожежна дружина об’єкту, а далі для допомоги прибули професійні рятувальники та розрахунок місцевої пожежної команди. Рятувальники за допомогою піни ліквідували пожежу резервуару та організували охолодження сусідніх.

Під час планування та проведення навчань працівники ДСНС звернули особливу увагу на кількість та тип нафтопродуктів, що зберігаються в ємностях, забезпеченість об’єкту засобами протипожежного захисту та пожежогасіння, наявність, кількість та якість піноутворювача на об’єкті, а також стан протипожежного водопостачання.

Дунаєвецький РС ГУ ДСНС

у Хмельницькій області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Музыкальные новости в 2015 ...
Наступна новина: В Житомирській області ...

КОМЕНТАРІ