Хмельницька область: рятувальники закликають громадян до безпечної поведінки поблизу водойм

Хмельницька область: рятувальники закликають громадян до безпечної поведінки поблизу водойм

02.07.15 14:34 0 573
Впродовж останніх днів червня рятувальники Хмельниччини провели профілактичні рейди на водоймах області, де масово відпочивають мешканці та гості краю. Головною метою таких заходів є попередження випадків загибелі людей на водних об’єктах, адже з початку поточного року на воді вже загинуло 23 людини.

Під час відпрацювань рятувальники нагадали громадянам, що в місцях масового відпочинку на водних об’єктах забороняється запливати за межу купання на акваторії, яку огороджено буями, підпливати до моторних суден, вітрильників, веслових човнів та інших плавзасобів. Крім того, рятувальники попередили про заборону купатися в нетверезому стані. З дорослими громадянами були проведені окремі інструктажі стосовно нагляду за поведінкою дітей. Всім відпочиваючим було вручено листівки та пам’ятки попереджувального характеру.

Шановні громадяни! Будьте обережні, бережіть своє життя та життя своїх близьких! Дотримуйтесь правил безпеки на воді, привчайте до цього дітей! Батьки! Не залишайте без нагляду дітей під час перебування біля води! Цінуйте життя! Не нехтуйте правилами безпеки!

ГУ ДСНС України

у Хмельницькій області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Закарпаття налагоджує ...
Наступна новина: Викладачів вишів,учителів і ...

КОМЕНТАРІ