В Рівному віталій Герман ділився та переймав досвід у колег з інших обласних центрів

В Рівному віталій Герман ділився та переймав досвід у колег з інших обласних центрів

02.07.15 10:42 0 581
25-26 червня у Києві в рамках проекту "Реформа управління на сході України", який реалізується завдяки фінансової підтримки Фонду німецького співробітництва GIZ, директор Рівненського Центру з надання адміністративних послуг Віталій Герман переймав та ділився досвідом на зустрічі керівників Центрів надання адмінпослуг з Києва, Луцька, Вінниці, Львова, Івано-Франківська, Сум та Харкова.

Робочою групою були розглянуті та обговорені наступні питання:

1) Інформаційні системи для підтримки комунікацій між ЦНАП.

2) Надання адміністративних послуг в електроному виді, досвід впровадження пілотних адміністративних послуг.

3) Законодавчі ініціативи щодо передачі органам місцевого самоврядування повноважень із надання базових/популярних послуг.

4) Реформування системи державної реєстрації речових прав на нерухоме майно та бізнесу.

5) Скорочення кількості адміністративних послуг, впорядкування процедур їх надання та інші актуальні питання, пов'язані із реформуванням системи надання адміністративних послуг.

За результатами роботи були сформовані відповідні зауваження і пропозиції до деяких актуальних проектів законодавчих актів, які будуть належним чином оформлені та надані заступнику голови Комітету Верховної Ради України з питань державного будівництва, регіональної політики та місцевого самоврядування - Кудлаєнку Сергію Володимировичу.

- Окрема Подяку за конструктивно спланований та проведений захід висловлюю команді проекту GIZ: Тарасу Журавлю, Олексію Кубарю, Олені Тихомировій. Ви!!!, робите прості і правильні речі для розвитку місцевого самоврядування та реформування системи надання адміністративних послуг, - наголосив у своєму профілі Facebook директор Рівненського ЦНАПу Віталій Герман.

Про це повідомили у Рівненській міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Программы для общения на ...
Наступна новина: На Закарпатті міліція ...

КОМЕНТАРІ