У Рівненській області профілактично-роз’яснювальна робота в житловому секторі триває

У Рівненській області профілактично-роз’яснювальна робота в житловому секторі триває

02.07.15 10:03 0 557
Працівниками 19-ї державної пожежно-рятувальної частини ГУ ДСНС України у Рівненській області з метою навчання населення правилам пожежної безпеки в побуті та попередження виникнення надзвичайних ситуацій в житловому секторі було проведено пожежно-профілактичне відпрацювання села Яполоть Костопільського району.

Працівники Служби порятунку відвідали оселі людей похилого віку, багатодітних сімей та роз’яснили їм правила пожежної безпеки та безпеки життєдіяльності у побуті.

Разом з тим, рятувальники провели інструктажі та бесіди на протипожежну тематику щодо необхідності бути пильними при використанні відкритого вогню, газового обладнання, електроприладів, тощо.

Зважаючи на суху та жарку погоду працівники ДСНС наголошували громадянам про заборону спалювання сухої рослинності, дотримання правил пожежної безпеки під час відпочинку на водних об’єктах та в лісових масивах.

Також з метою попередження виникнення пожеж від дитячих пустощів з вогнем проводилися відверті профілактичні бесіди з батьками багатодітних родин.

У ході профілактичного відпрацювання села Яполоть рятувальниками Костопільщини було охоплено 17 приватних житлових будинків, проведено бесіди з батьками 6-ти багатодітних сімей та 33 громадянами похилого віку.

Всім громадянам вручено інформаційні профілактично-роз’яснювальні листівки з питань безпеки життєдіяльності.

ГУ ДСНС України у Рівненській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У Львівській облраді ...
Наступна новина: На Вінниччині розпочали ...

КОМЕНТАРІ