У Рівненській області викрито працівника військкомату та лікаря,які за неправомірну вигоду сприяли військовозобов’язаному ухилитись від мобілізації

У Рівненській області викрито працівника військкомату та лікаря,які за неправомірну вигоду сприяли військовозобов’язаному ухилитись від мобілізації

02.07.15 12:59 0 534
Працівниками прокуратури Рівненської області спільно із співробітниками УМВС та УСБ України в Рівненській області задокументовано факт одержання працівником відділення одного із об'єднаних районних військових комісаріатів та лікарем одного із обласних закладів охорони здоров?я неправомірної вигоди у сумі 600 дол США.

- Встановлено, що кошти вказані особи вимагали та одержали від мешканця області за складання офіційної документації, необхідної для визнання останнього непридатним для проходження військової служби у Збройних Силах України, - повідомив заступник прокурора області Андрій Боровик.

На даний час триває досудове розслідування за ч. 3 ст. 368 КК України (одержання неправомірної вигоди, поєднаної із вимаганням), яке доручено здійснювати СУ УМВС України в Рівненської області. Вирішується питання про затримання осіб та повідомлення їм про підозру у вчиненні вказаного злочину.

Процесуальне керівництво досудовим розслідуванням здійснює прокуратура Рівненської області.

Зазначимо також, що органами прокуратури Рівненської області і надалі вживатимуться заходи щодо виявлення та припинення порушень законодавства при проведенні мобілізації, зокрема, протидії корупційним проявам у військових комісаріатах та інших структурах, які безпосередньо забезпечують виконання мобілізаційних завдань, визначених державою.

Прес-служба прокуратури Рівненської області Tweet
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: Аграрії Вінниччини ...

КОМЕНТАРІ