У Рівненській області рятувальники дбають,щоб відпочинок громадян на водних об’єктах був безпечний

У Рівненській області рятувальники дбають,щоб відпочинок громадян на водних об’єктах був безпечний

02.07.15 10:12 0 543
У зв’язку зі спекотною погодою все більше людей віддає перевагу відпочинку біля водойм. Але як свідчить статистика, не усі громадяни дотримуються правил безпечної поведінки на воді, що в свою чергу стає основною причиною нещасних випадків.

З метою роз’яснення відпочиваючим правил безпечного поводження на воді під час купального сезону, працівники підрозділів Головного управління Державної служби з надзвичайних ситуацій у Рівненській області проводять рейдові відпрацювання на всіх пляжах водних об’єктів Рівненщини.

Так, 01 липня рейдове відпрацювання місць масового відпочинку людей на водоймах провели працівники Служби порятунку Гощанського району.

Під час проведення заходу рятувальники розповіли громадянам, що потрібно та чого не можна робити аби відпочинок біля води приносив тільки задоволення й не спричинив біди. Нагадали відпочиваючим правила порятунку потопаючого та порядок застосування реанімаційних долікарських заходів.

Також громадянам розповіли про небезпеку купання у не відведених місцях, про небезпеку пірнання у воду з обривів та мостів і нагадали про заборону купання у нетверезому стані.

Під час роз’яснювальної роботи офіцери Держслужби з НС особливу увагу приділяли батькам з малечою та роздавали відпочиваючим пам’ятки попереджувального характеру та інструкції з основних правил безпечного поводження на воді.

ГУ ДСНС України у Рівненській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: На Вінничині чоловік ...

КОМЕНТАРІ