Рівненщина: в

Рівненщина: в "Агатівці" займалися профорієнтацією

02.07.15 13:10 0 603
30 червня на запрошення дитячого закладу оздоровлення та відпочинку санаторного типу "АГАТІВКА" фахівці Гощанського районного центру зайнятості провели виїзну профорієнтаційну акцію з використанням мобільних засобів професійної орієнтації для учнівської молоді, яка відпочиває у таборі.

Акція розпочалась виступом директора центру зайнятості Петра Зубкевича, який розповів про мету цього заходу, а пізніше директор РЦЗ та начальник відділу активної підтримки безробітних Володимир Бандура надавали різноманітні профорієнтаційні консультації для відпочиваючих. Діти дізналися про послуги, які надає служба зайнятості молоді, можливості професійного навчання у Рівненському центрі професійно-технічної освіти Державної служби зайнятості, мали змогу побачити вироби слухачів курсів ЦПТО ДСЗ з ковальства та лозоплетіння.

Із зацікавленням діти переглянули відеофільми про Рівненський центр професійно-технічної освіти ДСЗ та окремі професії, які мають попит на ринку праці.

Особливу зацікавленість учасників акції визвали майстер-класи з лозоплетіння та виготовлення квітів та прикрас із тканини, які провели майстри виробничого навчання Гощанської філії Рівненського ЦПТО ДСЗ Валентина Голуб та Ірина Ткачук.

Приємно було бачити інтерес учасників у отриманні інформації про світ професій, що дасть їм змогу у майбутньому зробити правильний вибір своєї професійної діяльності.

Фото можна переглянути тут

Про це повідомили у Рівненському міському центрі зайнятості
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
5 (голосів: 1)
Попередня новина: У Бельгії помер ...
Наступна новина: В Івано-Франківській ...

КОМЕНТАРІ