У Рівненській області профорієнтаційні акції в оздоровчому таборі

У Рівненській області профорієнтаційні акції в оздоровчому таборі

02.07.15 12:07 0 536
Літні канікули – це пора оздоровлення та відпочинку для школярів. Та всім відомо, що відпочинок має бути не лише приємним, а також і корисним. Тому фахівці Радивилівського районного центру зайнятості проводять активну профорієнтаційну роботу у місцевому літньому оздоровчому таборі «Веселка».

26 та 30 червня спеціалісти відділу активної підтримки безробітних провели у таборі виїзні акції. Їх метою була активізація знань підлітків про світ професій, надання профорієнтаційної допомоги у професійному самовизначенні, мотивація на затребувані робітничі професії, популяризація центрів профтехосвіти Державної служби зайнятості.

У рамках заходів з дітьми провели інтерактивні ігри «Відгадай професію», «Я в майбутньому», «Професія на букву...», «Я це зможу», «Аукціон» та інші.

Протягом усієї акції переважна більшість школярів була досить активною. Діти впевнено ставили запитання, охоче давали відповіді, ділились власним досвідом, виконували тести. Приємно було дізнатись, що чимало підлітків планують пов`язати своє майбутнє саме із робітничими професіями, і батьки їх у цьому підтримують.

Про це повідомили у Рівненському міському центрі зайнятості
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ