У Рівненській області професію водія автомобіля здобули демобілізовані учасники АТО

У Рівненській області професію водія автомобіля здобули демобілізовані учасники АТО

02.07.15 12:28 0 610
В Олександрійському навчальному відділенні Рівненського центру професійно-технічної освіти державної служби зайнятості навчаються професії водія демобілізовані учасники антитерористичної операції. Ось і Сергій Карпюк, Володимир Балас та Петро Дрозд за спрямуванням Здолбунівського районного центру зайнятості теж успішно закінчили такі курси.

Сергій Карпюк за фахом вчитель, але вважає, що прийняв правильне рішення опанувати за допомогою служби зайнятості потрібну на ринку праці професію. Володимир Балас підтримує свого колегу щодо вибору напряму навчання. А Петро Дрозд має тепер додаткову професію до свого будівельного фаху, адже він у свій час закінчив ліцей залізничного транспорту і має навики штукатура, маляра, лицювальника-плиточника.

Випускники переконані, що така професія завжди буде потрібна у мирному житті, тому наполегливо опановували навчальну програму. А для цього у відділенні є усе необхідне – парк автомобільної техніки, майданчик для відпрацювання навиків кермування автомобілем, оснащений комп'ютерами, автотренажером, комп'ютеризованими комплексами «Симулятор водіння» і відповідним стендовим обладнанням кабінет вивчення правил дорожнього руху та правил безпеки руху, інші сучасні майстерні та лабораторії.

За словами директора Здолбунівського районного центру зайнятості Сергія Бабича, усі троє учасників АТО незабаром будуть працевлаштовані.

А у Рівненському ЦПТО ДСЗ готові навчати захисників Вітчизни перспективним мирним професіям.

Про це повідомили у Рівненському міському центрі зайнятості
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ