Рівненщина:

Рівненщина: "Струмочок" і "Сонечко" оновлюють громадськими роботами

02.07.15 10:52 0 491
Організації громадських робіт велику увагу приділяють фахівці Зарічненського районного центру зайнятості. Зокрема, спільно з органами влади та роботодавцями проводять різноманітні заходи стосовно сприяння тимчасовій зайнятості безробітних, у тому числі демобілізованих і вимушених переселенців.

У червні 2015 року було укладено договір на проведення громадських робіт між центром зайнятості та Зарічненською селищною радою. Відповідно до договору до кінця 2015 року заплановано залучити до участі у цих роботах 30 безробітних, у тому числі демобілізованих учасників АТО та вимушених переселенців, які зареєстровані на території селищної ради.

Протягом червня за сприяння служби зайнятості залучені до участі у громадських роботах 10 безробітних, з них одна особа – з числа вимушених переселенців. Вони працюють підсобними робітниками з благоустрою територій населених пунктів селищної ради, об'єктів соціальної сфери, ремонтують дитячі садочки «Струмочок» та «Сонечко». Всі ці роботи мають суспільно-корисний характер і відповідають потребам громади.

Саме у проведенні ремонтних робіт у садочку «Струмочок» бере участь переселенка зі сходу Інна Черемшанцева. Жінка позитивно ставиться до такої тимчасової зайнятості, адже для неї це – додатковий заробіток. Загалом результатом співпраці служби зайнятості і селищної ради задоволені і директори садочків, і безробітні.

Служба зайнятості й надалі співпрацюватиме з місцевими органами влади, щоб допомогти кожній людині, яка хоче працювати.

Про це повідомили у Рівненському міському центрі зайнятості
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ