У Рівненській області у Млинові роботодавці оцінювали колекцію зачісок

У Рівненській області у Млинові роботодавці оцінювали колекцію зачісок

02.07.15 11:26 0 617
24 червня у Млинівському навчальному відділенні Рівненського центру професійно-технічної освіти державної служби зайнятості відбулася державна кваліфікаційна атестація у групі перукарів (перукарів-модельєрів). Слухачі представили на суд членів комісії створену під керівництвом майстра виробничого навчання Вікторії Рибальченко колекцію зачісок, яка отримала назву «Ретроспектива».

Їх показ став своєрідним поверненням в минуле, до 50-60-х років минулого століття, яке було інтерпретовано в модельні зачіски. У той же час створені зачіски були виконані за сучасними тенденціями. Акцентом стали такі елементи, як «хвиля» та «локон». Саме вони поєднували представлену колекцію з ретро-епохою. Моделі були одягнені у вечірні сукні, які робили кожен образ елегантним та довершеним. Слухачки коментували техніки, використані при створенні зачісок.

Членами комісії, яка оцінювала кваліфікаційні роботи, були приватний підприємець, перукар, потенційний роботодавець Віталій Баковецький, директор районної санепідеміологічної служби Наталія Шевчук, старший майстер РЦПТО ДСЗ Майя Сульжик. Очолювала комісію Ірина Слатвінська, перукар, випускниця першої групи перукарів, яка навчалася у Млинівському відділенні. Роботодавці схвально оцінили творчий доробок випускників та побажали їм стати справжніми майстрами краси, котрі завжди будуть потрібними на ринку праці.

Якщо ви хочете працювати в індустрії краси, мрієте створювати модні зачіски, стати майстром хорошого настрою, приходьте на навчання до Рівненського центру професійно-технічної освіти державної служби зайнятості (м. Рівне, вул. Пирогова, 8, тел. 68-37-95).

Про це повідомили у Рівненському міському центрі зайнятості
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Володимир Лоїш: "Ця ...
Наступна новина: Ігор Івасюк вручив дипломи ...

КОМЕНТАРІ