Тернопільська ОДА та "Асоціація платників податків" підписали Меморандум про співпрацю

Тернопільська ОДА та "Асоціація платників податків" підписали Меморандум про співпрацю

02.07.15 12:55 0 646
Меморандум про співпрацю між Тернопільською обласною державною адміністрацією та Територіальним відділенням Всеукраїнської громадської організації „Асоціація платників податків України” в Тернопільській області підписали 30 червня. Такий крок сприятиме розширенню співпраці сторін в напрямку захисту інтересів платників податків області в податковій, бюджетній, фінансово-кредитній сферах.

Участь у заході взяли голова Тернопільської ОДА Степан Барна, директор департаменту економічного розвитку, інвестиційної діяльності та міжнародного співробітництва ОДА Галина Воляник, перший заступник начальника Головного управління ДФС у Тернопільській області Марія Мельник, начальник Тернопільської митниці ДФС Володимир Марцинюк, директор департаменту розвитку інфраструктури, транспорту та туризму обласної державної адміністрації Василь Ясіновський, представники громадських формувань підприємців області.

Міцний економічний потенціал є запорукою модернізації нашої країни, зауважив Степан Барна.

«Тернопільщина демонструє позитивну динаміку розвитку реального сектору економіки, забезпечує зростання експорту продукції, - зазначив очільник області. - Пріоритетним завданням для органів влади є створення сприятливих умов для розвитку бізнесу, який здатен швидко створювати нові робочі місця. Хорошим прикладом є підприємство «СЕ Борднетце Україна» на якому планується створити 700 робочих місць, там уже утретє впродовж року зростає розмір заробітної плати. В області відновлюють спиртову галузь. Уже запрацював оновлений спиртовий завод у Зарубинцях, відновив роботу Борщівський спиртзавод, до кінця року плануємо запустити усі спиртзаводи області. У свою чергу ми оголошуємо конкурс на заміщення 100 вакантних посад в органах виконавчої влади області. Кожен охочий спробувати себе може взяти участь. Це прозорий відбір кадрів – справжніх патріотів та фахівців краю».

Степан Барна також наголосив, що налагодження партнерських відносин між бізнесменами, органами влади та контролюючими органами, жорстка боротьба з корупцією - є першочерговими завданнями.

«Беззаперечна роль у даному процесі належить представникам громадських організацій. Переконаний, що Територіальне відділення Всеукраїнської громадської організації „Асоціація платників податків України” в Тернопільській області буде надійним містком між владою та підприємництвом», - додав голова ОДА.

Про це повідомили у Тернопільській облдержадміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Молодь Вінниччини – ...
Наступна новина: Українські рятувальники та ...

КОМЕНТАРІ