На Тернопільщині – новий прокурор області

На Тернопільщині – новий прокурор області

02.07.15 14:13 0 554
Старшого радника юстиції Олександра Мартинюка представив колективу обласної прокуратури, керівництву області та міста, представникам громадських організацій заступник Генерального прокурора України – Головний військовий прокурор України Анатолій Матіос. Він охарактеризував новопризначеного керівника прокуратури області як фахового та високопрофесійного працівниа та урочисто вручив йому службове посвідчення.

“Дуже хотілося б бачити українським Лєшеком Бальцеровичем новопризначеного прокурора області Олександра Мартинюка – справжнім реформатором однієї з найважливіших гілок у побудові правової декржави, становлення її як демокраптичної, європейської країни, міцними підвалинами якої повинне стати верховенство права, – прокуратури області, – прокоментував голова обласної ради Василь Хомінець цю подію. – Розумію, що в одній виокремленій області зробити це складно, але нехай віддана праця Олександра Мартинюка заради нашого народу і тернополян, зокрема, стане вагомим кроком в утвердженні найбільших цінностей та свобод, високоморальних норм, у служінні праву та Закону в ім'я Людини та України”.

Довідково:

Олександр Григорович Мартинюк народився 1977 року с.Борисів Ізяславського району Хмельницької області. Вищу юридичну освіту здобув в Ужгородському державному університеті та Національній академії прокуратури України. В органах прокуратури працює з 2000 року. До призначення на посаду прокурора Тернопільської області обіймав посаду заступника прокурора Хмельницької області.

Нагороджений нагрудними знаками „Подяка за сумлінну службу в органах прокуратури ” ІІ та ІІІ ступенів.

Про це повідомили у прес-службі Тернопільської облради
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Что лучше выбрать для ...
Наступна новина: У Криму через нестачу ...

КОМЕНТАРІ